Back to All Events

Boshyacinten

Stel je voor: een paars tapijt van boshyacinten onder een zee van frisgroen beukenblad in de vroege ochtendzon. Een paradijs voor de creatieve (macro)fotograaf. Op zaterdag 22 april neem ik een groep van maximaal 6 personen mee naar 2 prachtige stukjes bos waar de boshyacinten rijkelijk bloeien. Het gebied ligt even over de grens bij Roermond. Niet zo groot als het bekende Hallerbos, maar kleiner en een stuk rustiger.  Met een beetje geluk hebben we het bos voor onszelf. 

We verzamelen bij zonsopgang om zo optimaal gebruik te kunnen maken van het warme licht van de ochtendzon. Iedere deelnemer wordt op zijn eigen niveau begeleid. Er is zowel aandacht voor de techniek (sluitertijd, diafragma, iso-waarden en belichting) als voor de creatieve kant van het fotograferen (aandacht voor lichtval, schaduwen, compositie en het spelen met sluitertijden en beweging). 

De dag eindigt rond 16.00 uur. 

Prijs: € 85,00 incl. btw en incl. koffie/thee met wat lekkers

Lunch zelf meenemen

 

 

Earlier Event: March 29
Bosanemonen
Later Event: April 28
Stinzenplanten op Amelisweerd